Hallo allemaal,

Leuk dat je even komt kijken bij onze groep! Wij zijn groep 3/5 en in onze groep zitten in totaal 27 kinderen. 14 in groep 3 en 13 in groep 5.

Samen hebben we het heel gezellig in de klas en kunnen we veel van elkaar leren.

In groep 3 zijn we druk bezig met het leren lezen en rekenen en dat vinden we erg interessant! Het leren rekenen doen we in groepjes doormiddel van spelletjes.

Ook spelen we nog lekker in de hoeken en daar is groep 5 ook heel blij mee want zij mogen hier soms ook aan mee doen!

In groep 5 zijn we naast reken- en taalactiviteiten ook druk met nieuwsbegrip, Blits en verkeer.

’S Middags werken we vaak aan een thema. Groep 5 doet dit aan de hand van de methode ‘Alles in 1’. Groep 3 doet op hun eigen niveau mee.

We vinden het erg belangrijk dat er een prettige sfeer is in de klas en hier zetten we ons allemaal voor in.

We hebben zin in dit schooljaar!

Groeten groep 3/5

Zwanet Lindenhovius