Hallo allemaal,

Hier een berichtje uit groep 1! Wij zijn allemaal nog maar net 4 jaar geworden en gaan sinds kort naar school. Soms is dat best wel wennen, maar we vinden het allemaal wel heel erg leuk. Nu zijn we nog met 15 kinderen, maar er zullen steeds meer kinderen bij komen. Dat vinden we heel gezellig en iedereen is welkom! In groep 1 leren we heel veel nieuwe dingen. We leren samen spelen en samen delen met andere kinderen en hoe we conflicten kunnen oplossen, we leren tellen en cijfers herkennen, woordjes maken, rijmen, we maken de mooiste werkjes, leren de leukste liedjes, spelen lekker buiten, gymmen in de speelzaal en nog heel veel meer. Ook leren we dat iedereen uniek is en dat iedereen er mag zijn want God heeft ons allemaal mooi gemaakt. God heeft dat vertelt in de Bijbel en daarom luisteren we elke dag naar die prachtige verhalen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons in de klas!

Groetjes, groep 1

Anneke Dreschler