Hallo allemaal,

hier een berichtje uit groep 1/2.

Wij zitten met 22 kinderen in de groep, 15 kinderen in groep 2 en 7 kinderen in groep 1.

We hebben het heel gezellig met elkaar!

We weten al heel goed hoe alles werkt in de klas. We zingen liedjes, luisteren naar de Bijbelverhalen, we spelen in de hoeken of met een spel uit de kast en we maken mooie werkjes.

We leren goed tellen en cijfers herkennen, we leren wat een zin is,  wat woorden zijn en groep 2 leert zelfs al letters.

Buiten spelen doen we graag, samen op de fiets, in de zandbak of op de schommel. Samen spelen vinden we erg leuk.

Elke donderdag gaan we naar het speellokaal: klimmen in het wandrek, balanceren over een bank, tikspelletjes, met een bal gooien en vangen en glijden van een plank. Heerlijk bewegen en genieten!

Op school leren we ook hoe we goed met elkaar om kunnen gaan, hoe we elkaar kunnen helpen, wat samen spelen is en hoe we conflicten kunnen oplossen. Zo is het voor iedereen fijn in de klas.

Wat is het fijn dat we samen bij elkaar in de klas zitten!

Groetjes uit groep 1/2

Ineke Hofsink